Oznaka »na zalogi« pomeni, da je na zalogi blago, iz katerega vam po naročilu pripravimo izdelke.

Najina zgodba

Najina zgodba

Moja zgodba se je začela pisati leta 2014, ko sem uresničila dolgoletno željo in obiskala prvo delavnico šivanja. Od takrat naprej skoraj da ne mine dan, ko ne bi sedela za šivalnim strojem.

Nisem šolana šivilja, sem samouk, z veliko mero vztrajnosti in ljubezni do šivanja.

Pomemben del Nitke je tudi moja družina. Moja otroka sta tista, zaradi katerih sem dala prednost šivanju otroških izdelkov, mož pa je mojo zgodbo spremenil v najino zgodbo, saj je z leti postal zelo pomemben in enakovreden člen malega podjetja.

Sčasoma sem šivanje razširila tudi na oblačila za ženske in dodatke za dom.

Vsi izdelki, ki jih najdete v spletni trgovini so v celoti narejeni v Sloveniji. Zagovarjam etično in trajnostno modo ter pravično trgovino. Moji izdelki so narejeni iz kvalitetnih in certificiranih materialov. Rada sledim modnim trendom, vseeno pa imam pri oblikovanju oblačil v mislih, da so oblačila udobna, kvalitetna in večna.

 

NITKA je ime za udobna, drugačna in kvalitetna oblačila.

Vsi izdelki so narejeni iz kvalitetnega blaga, ki ima ima mednarodni certifikat Oko_Tex Standard 100 in je prijazno do nežne otroške kože.
Najina zgodba je drugačna, saj se je pisala ob rojstvu in odraščanju dveh malčkov in je tako postala nerazdružljiva mešanica družine in dela.

Hvala, ker ste tudi vi tako ali drugače postali del najine zgodbe.

 

Nina in Jože

Nitka d.o.o.

Orkljevec 9a, 8216 Mirna Peč
Slovenija

Pišite nam

      Izkoristite 10 % popust

      Prijavite se na e-novičke in izkoristite 10% popust na celoten prvi nakup.