Oznaka »na zalogi« pomeni, da je na zalogi blago, iz katerega vam po naročilu pripravimo izdelke.

Najina zgodba

Najina zgodba

Moja zgodba se je začela pisati leta 2014, ko sem uresničila dolgoletno željo in obiskala prvo delavnico šivanja. Od takrat naprej skoraj da ne mine dan, ko ne bi sedela za šivalnim strojem.

Nisem šolana šivilja, sem samouk z veliko mero vztrajnosti in ljubezni do šivanja.

Pomemben del Nitke je tudi moja družina. Moja otroka sta tista, zaradi katerih sem prednost dala šivanju otroških izdelkov, mož pa je mojo zgodbo spremenil v najino zgodbo, saj je z leti postal zelo pomemben ali celo enakovreden člen malega podjetja.

Skupaj vsak dan ustvarjava nove izdelke, krojiva in šivava za vas in vaše najmlajše. Pri ustvarjanju vedno strmiva k temu, da so izdelki estetski, izvirni, drugačni in kvalitetni. Rada riševa svoje kroje, pri katerih je poudarek na tem, da lahko malčki oblačila nosijo dlje časa , da so oblačila funkcionalna, predvsem pa zelo udobna.

NITKA je ime za udobna, drugačna in kvalitetna oblačila.

Vsi izdelki so narejeni iz kvalitetnega blaga, ki ima ima mednarodni certifikat Oko_Tex Standard 100 in je prijazno do nežne otroške kože.
Najina zgodba je drugačna, saj se je pisala ob rojstvu in odraščanju dveh malčkov in je tako postala nerazdružljiva mešanica družine in dela. Več o nas, našem doživljanju, razmišljaju in ustvarjanju si lahko preberete tudi na mojem blogu touche.si.

Hvala, ker ste tudi vi tako ali drugače postali del najine zgodbe.

 

Nina in Jože

Nitka d.o.o.

Orkljevec 9a, 8216 Mirna Peč
Slovenija

Pišite nam

      Izkoristite 10 % popust

      Prijavite se na e-novičke in izkoristite 10% popust na celoten prvi nakup.